noorderlinge
Home » Werken bij

Werken bij

Noorderlinge verzekeraars, met als risicodrager Zevenwouden. Wij zijn een onderlinge verzekeraar, gevestigd te Leeuwarden. Onderling verzekeren vormt de basis van ons bestaan.

Wij hechten belang aan persoonlijke contacten en samenwerking, vanuit de overtuiging dat het intermediair en de verzekeraar samenwerkingspartners zijn met een gezamenlijke missie: het leveren van toegevoegde waarde aan de klant.

Wil jij ook bij deze ambitieuze club werken? Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een doortastende en resultaatgerichte:

 

(Assistent) Controller (fulltime)

Aandachtsgebied Business Intelligence

Ben jij op zoek naar een mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen? Ben je graag onderdeel van een groeiende organisatie welke bezig is met duurzaamheid? Solliciteer dan direct!

Als Controller met als aandachtsgebied Business Intelligence ben je onderdeel van het Finance team en bekleed je een diverse rol. Je bent ondersteunend aan de Financieel Directeur. Samen met je team ben jij verantwoordelijk voor alle financiële en administratieve werkzaamheden en lever je een belangrijke bijdrage aan de totstandkoming en betrouwbaarheid van de periodieke rapportages, ook ad-hoc informatie wanneer nodig. Tevens ben je bezig met het creëren en onderhouden van Business Intelligence rapportages en dashboards. Je werkt hierbij onder andere veel met financiële data. Je levert een belangrijke bijdrage als schakel tussen de operatie, Finance en ICT ten behoeve van data-analyses met als doel inzichten te creëren die bijdragen aan de performance van de onderneming. Tevens ben je een belangrijke spil bij het borgen van de datakwaliteit alsmede het doen van suggesties ter verbetering daarvan.

Wat verwachten wij?

 • Je bent leergierig;
 • Je bent proactief, energiek en enthousiast;
 • Je ben innovatief (op het gebied financiële en niet financiële verslaglegging en analyses);
 • Je werkt zelfstandig en accuraat;
 • Je bent analytisch sterk.

Wat vragen wij?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO-/WO niveau (bij voorkeur in de richting van Bedrijfseconomie of Big Data & Business Analytics);
 • Je hebt werkervaring als (assistent) controller;
 •  Je beschikt over een grote affiniteit met het verzamelen, verwerken en verrijken van data ten behoeve van excellente bedrijfsvoering

Onze arbeidsvoorwaarden:
Wij bieden een veelzijdige rol met veel ruimte voor initiatief, creativiteit en een omgeving waarbij je direct een actieve rol binnen de organisatie inneemt. Wij zijn een dynamische organisatie en kennen korte lijnen.

Naast de dynamiek en informele bedrijfscultuur heerst er een goede werksfeer. Een sfeer van samen, betrokken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij bieden een marktconform salaris. Daarnaast is er sprake van een 13e maand, een goede pensioenregeling en krijg je korting op je schadeverzekeringen. Tevens investeren wij graag zowel in je professionele als in je persoonlijke ontwikkeling. De CAO voor het verzekeringsbedrijf is van toepassing.

Over Noorderlinge verzekeraars:
Onderling verzekeren vormt de basis van ons bestaan. Onderling staat voor samenwerken, partnerschap en de verbinding maken met de samenleving. Wij willen succesvol zijn in een veranderende markt en daarom kiezen wij nadrukkelijk voor de samenwerking met het intermediair. Door de combinatie van een volmacht bedrijf en ‘eigen risicodragerschap (Zevenwouden)’ kunnen we een full serviceconcept aanbieden aan ons intermediair.

Herken jij je in dit profiel?
Houd je van afwisseling en dynamiek die wij jou kunnen bieden? Wil je ook een onderdeel worden van ons team? Dan gaan wij graag met je in gesprek.

Informatie:
Wil je meer weten over deze functie dan kun je contact opnemen met Aletta van der Schaaf, HR-Adviseur onder telefoonnummer 088-0077000.

Wij ontvangen je schriftelijke reactie graag vóór 1 maart 2022.

Je schriftelijke sollicitatie (met CV) kun je richten aan:
Noorderlinge verzekeraars
T.a.v. A. van der Schaaf
HR@noorderlinge.nl

 

Onderling staat voor samenwerken, partnerschap en de verbinding maken met de samenleving. Wij willen succesvol zijn in een veranderende markt en daarom kiezen wij nadrukkelijk voor de samenwerking met het intermediair. Door de combinatie van een volmachtbedrijf en ‘eigen risicodragerschap’ kunnen we een full service concept aanbieden aan ons intermediair.

Daarom kiest u voor Noorderlinge verzekeraars
 • Sinds 1850
 • De onderlinge verzekeraar
 • Brandspecialist
 • 400 adviseurs