Noorderlinge Verzekeraar

Werken bij Noorderlinge verzekeraars

Noorderlinge verzekeraars, met als risicodrager Zevenwouden, is een onderlinge verzekeraar, gevestigd te Leeuwarden. Onderling verzekeren vormt de basis van ons bestaan.

Onderling staat voor samenwerken, partnerschap en de verbinding maken met de samenleving. Wij willen succesvol zijn in een veranderende markt en daarom kiezen wij nadrukkelijk voor de samenwerking met het intermediair. Door de combinatie van een volmachtbedrijf en ‘eigen risicodragerschap’ kunnen we een full service concept aanbieden aan ons intermediair.

Wij hechten belang aan persoonlijke contacten en samenwerking, vanuit de overtuiging dat het intermediair en de verzekeraar samenwerkingspartners zijn met een gezamenlijke missie: het leveren van toegevoegde waarde aan de klant.

 

Vacature

Wil jij ook bij deze gezellige en professionele club werken? Solliciteer dan nu. Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een:

Schadebehandelaar (fulltime)

Word jij het nieuwe aanspreekpunt voor ons intermediair bij schades? Sta jij het intermediair bij met raad en daad?  Ben jij proactief en deins jij niet terug voor klantcontact en uitdagende operationele doelstellingen? Dan is dit de geschikte functie voor jou! Het gaat om een fulltime functie op ons kantoor in Leeuwarden.

Als Schadebehandelaar ben je verantwoordelijk voor het behandelen van schades. Je verzamelt alle informatie om de omvang van de schade vast te stellen. Hiervoor overleg je met alle betrokken partijen. Waar nodig win je juridisch advies in.  Je bent in staat zelfstandig hierin een juiste afweging te maken.  Je bent een echte teamspeler die oog heeft voor collega’s.

Wat vragen wij:
–            
Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
–            
Je bent een ervaren multi-branche schadebehandelaar.
–            
Je bent in het bezit van WFT Basis, WFT Schade Particulier en WFT Schade Zakelijk.
–            
Je hebt ervaring met ANVA.
–             Je bent communicatief zeer vaardig in woord en geschrift.
–            
Je werkt zelfstandig en je bent initiatiefrijk.
–            
Je hebt kennis van MS office, Excel, Access en AWI.


Onze arbeidsvoorwaarden:
Wij bieden een veelzijdige rol met veel ruimte voor initiatief, creativiteit en een omgeving waarbij je direct een actieve rol binnen de organisatie inneemt. Wij zijn een dynamische organisatie en kennen korte lijnen.

Naast de dynamiek en informele bedrijfscultuur heerst er een goede werksfeer. Een sfeer van samen, betrokken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij bieden een marktconform salaris. Daarnaast is er sprake van een 13e maand, een goede pensioenregeling en krijg je korting op je schadeverzekeringen. Tevens investeren wij graag zowel in je professionele als in je persoonlijke ontwikkeling. De CAO voor het verzekeringsbedrijf is van toepassing.

 Over Noorderlinge verzekeraars:
Onderling verzekeren vormt de basis van ons bestaan. Onderling staat voor samenwerken, partnerschap en de verbinding maken met de samenleving. Wij willen succesvol zijn in een veranderende markt en daarom kiezen wij nadrukkelijk voor de samenwerking met het intermediair. Door de combinatie van een volmachtbedrijf en ‘eigen risicodragerschap (Zevenwouden)’ kunnen we een full service concept aanbieden aan ons intermediair.

Herken jij je in dit profiel?
Houd je van afwisseling en dynamiek die wij jou kunnen bieden? Wil je ook een onderdeel worden van ons team? Dan gaan wij graag met je in gesprek.

Informatie:
Wil je meer weten over deze functie dan kun je contact opnemen met
Aletta van der Schaaf, HR-Adviseur onder telefoonnummer 088-0077000.

Wij ontvangen je schriftelijke reactie graag vóór 17 mei 2021.

Je schriftelijke sollicitatie (met CV) kun je richten aan:
Noorderlinge verzekeraars
T.a.v. A. van der Schaaf
HR@noorderlinge.nl

  • Exclusieve samenwerking met adviseurs
  • Bereikbare 'verzekeraars'
  • Maatwerkoplossingen
  • Gebruiksvriendelijk Noorderlink