noorderlinge
Home » Nieuws » Werken bij…

Werken bij...

15 okt 2021

Wil jij ook bij deze ambitieuze club werken? Solliciteer dan nu! Wij zijn namelijk per direct op zoek naar een:

 Medewerker Frontoffice Schade (fulltime)

Word jij het nieuwe aanspreekpunt voor ons intermediair bij schades. Beantwoord jij alle informatieverzoeken over bestaande schades! Ben jij proactief en deins jij niet terug voor klantcontact? Dan is dit de geschikte functie voor jou! Het gaat om een fulltime functie op ons kantoor in Leeuwarden.

Als Medewerker Frontoffice Schade ben je verantwoordelijk voor het in behandeling nemen van schades. Je biedt je collega’s administratieve ondersteuning en verricht alle voorbereidende werkzaamheden ten aanzien van de schademeldingen. Je controleert of alle gegevens van betrokken partijen aanwezig zijn, zodat je collega’s ermee aan de slag kunnen en zo snel mogelijk de schade kunnen afwikkelen. Je bent een echte teamspeler die oog heeft voor collega’s.

Wat vragen wij:

  • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding.
  • Je bent in het bezit van WFT Basis, WFT Schade Particulier en WFT Schade Zakelijk.
  • Je hebt kennis van de verzekeringsbranche.
  • Je bent communicatief vaardig in woord en geschrift.
  • Je werkt zelfstandig en je bent initiatiefrijk.

Onze arbeidsvoorwaarden:
Wij bieden een veelzijdige rol met veel ruimte voor initiatief, creativiteit en een omgeving waarbij je direct een actieve rol binnen de organisatie inneemt. Wij zijn een dynamische organisatie en kennen korte lijnen.

Naast de dynamiek en informele bedrijfscultuur heerst er een goede werksfeer. Een sfeer van samen, betrokken en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wij bieden een marktconform salaris. Daarnaast is er sprake van een 13e maand, een goede pensioenregeling en krijg je korting op je schadeverzekeringen. Tevens investeren wij graag zowel in je professionele als in je persoonlijke ontwikkeling. De CAO voor het verzekeringsbedrijf is van toepassing.

 Over Noorderlinge verzekeraars:

Onderling verzekeren vormt de basis van ons bestaan. Onderling staat voor samenwerken, partnerschap en de verbinding maken met de samenleving. Wij willen succesvol zijn in een veranderende markt en daarom kiezen wij nadrukkelijk voor de samenwerking met het intermediair. Door de combinatie van een volmachtbedrijf en ‘eigen risicodragerschap (Zevenwouden)’ kunnen we een full service concept aanbieden aan ons intermediair.

Herken jij je in dit profiel?
Houd je van afwisseling en dynamiek die wij jou kunnen bieden? Wil je ook een onderdeel worden van ons team? Dan gaan wij graag met je in gesprek.

Informatie:

Wil je meer weten over deze functie dan kun je contact opnemen met Aletta van der Schaaf, HR-Adviseur onder telefoonnummer 088-0077000.

Wij ontvangen je schriftelijke reactie graag vóór 1 november 2021.

Je schriftelijke sollicitatie (met CV) kun je richten aan:
Noorderlinge verzekeraars
T.a.v. A. van der Schaaf
HR@noorderlinge.nl

Daarom kiest u voor Noorderlinge verzekeraars
  • Sinds 1850
  • De onderlinge verzekeraar
  • Brandspecialist
  • 400 adviseurs