noorderlinge
Home » Over ons » Onze belofte

Onze belofte

Een goed product waarmee u als adviseur uw klanten optimaal kunt bedienen! Dat is datgene wij u willen leveren met behulp van o.a. persoonlijk contact en samenwerking, vanuit de overtuiging dat wij partners zijn met een gezamenlijke missie: het leveren van toegevoegde waarde aan uw klant.

Kiezen voor partnership
Ons onderscheidend vermogen zit in de samenwerking met u. De gedachte hierachter is: vanuit een gemeenschappelijk belang samen actief inspelen op de markt. Noorderlinge wil uw klankbord en sparringpartner zijn. De lijnen zijn kort en wij blijven continu met u in gesprek. Wij zoeken naar verbinding, want wij hebben elkaar nodig! Onze intermediaire adviesraad behartigt onze gemeenschappelijke belangen én die van uw klanten.

Meer service en persoonlijk contact
Een breed pakket aan goede schadeverzekeringen, een goed werkend Noorderlink en een correcte afhandeling van schadeclaims zijn randvoorwaarden die vanzelfsprekend in orde moeten zijn. Maar waarin wij ons echt onderscheiden van andere maatschappijen is dat bij Noorderlinge verzekeraars tijd vrij wordt gemaakt voor persoonlijke gesprekken en advies op maat. Tijd voor meedenken en persoonlijk contact creëren wij door standaardhandelingen zoveel mogelijk te automatiseren. Voor maatwerk blijft dan tijd over.

 

Daarom kiest u voor Noorderlinge verzekeraars
  • Sinds 1850
  • De onderlinge verzekeraar
  • Brandspecialist
  • 400 adviseurs