noorderlinge
Home » Over ons » Dienstverlening

Dienstverlening

Al meer dan 150 jaar een betrouwbare partner in verzekeringen.

Noorderlinge verzekeraars is opgericht in 2013 als fusie tussen Zevenwouden en de Leeuwarder Onderlinge. Al meer dan 150 jaar zijn wij een betrouwbare partner in verzekeringen. Meer weten over de geschiedenis van Noorderlinge verzekeraars? Klik dan hier.

 

Exclusieve samenwerking met het intermediair

Noorderlinge verzekeraars kiest er voor om exclusief samen te werken met het intermediair. We zijn er namelijk van overtuigd dat verzekeringen specialistenwerk is. Wij vinden het belangrijk dat u als klant niet voor onaangename verrassingen komt te staan en dat u goed geadviseerd wordt over de risico’s die u loopt en dat u hier een passende en betaalbare oplossing voor krijgt. Onze partners zijn daarom ook zorgvuldig geselecteerd.

 

Optimale dienstverlening

Goede en betaalbare producten. Een snelle schadeafhandeling. Dat zijn zaken die u minimaal van ons mag verwachten. Wat ons echt onderscheidt, is de persoonlijke benadering. Onze specialisten denken altijd mee voor een passende oplossing. Bij ons vindt u niet alleen standaard producten. Er is altijd de mogelijkheid om iets extra’s te doen. Wij staan ten dienst van onze klanten en nemen dit ook serieus.

 

Daarom kiest u voor Noorderlinge verzekeraars
  • Sinds 1850
  • De onderlinge verzekeraar
  • Brandspecialist
  • 400 adviseurs