Noorderlinge Verzekeraar

Verzekeringskaarten

Het Verbond van Verzekeraars heeft verzekeringskaarten ontwikkeld voor de meest voorkomende verzekeringen. Aanbieders van verzekeringen hebben de verplichting om deze kaarten voor consumenten inzichtelijk te maken.

Verzekeringskaarten

Wat is een verzekeringskaart? 
Door het gebruik van iconen en korte tekst staat op een verzekeringskaart een eenvoudige en begrijpelijke samenvatting van die verzekering. Deze kaart helpt u in uw oriëntatiefase, voorafgaand aan de keuze voor een verzekering. Informatie over premies en de polisvoorwaarden staan niet op een verzekeringskaart. Wilt u hierover meer informatie, neemt u dan contact met uw adviseur.

Onze verzekeringskaarten
Hieronder vindt u een overzicht van de verzekeringskaarten van onze schadeverzekeringen. Voor de overige  maatschappijen waarvan wij schadeverzekeringen aanbieden, klikt u op een logo van de maatschappij. U krijgt dan een overzicht van alle verzekeringskaarten van de betreffende maatschappij. Deze schadeverzekeringen kunt u afsluiten via een adviseur.

Doelgroepomschrijving
In de doelgroepomschrijvingen wordt door de verzekeraar per product een overzicht gegeven van de beoogde doelgroep. Op grond van de IDD is het de verantwoordelijkheid van de assurantieadviseur om er op toe te zien dat een bepaald verzekeringsproduct binnen de door de ontwikkelaar beoogde doelgroep wordt verkocht.

Verzekeringskaarten Particulier
Woonhuisverzekering Alle Gevaren Downloaden
Woonhuisverzekering Extra Uitgebreid Downloaden
Inboedelverzekering Alle Gevaren Downloaden
Inboedelverzekering Extra Uitgebreid Downloaden
Particuliere aansprakelijkheidsverzekering Downloaden
Doorlopende Reis/Annuleringsverzekering Downloaden
Rechtsbijstandverzekering Downloaden
Ongevallenverzekering Downloaden
Verzekeringskaarten Bedrijfsmatig
Bedrijfsgebouwen Downloaden
Inventaris en goederen Downloaden
Bedrijfsschade Downloaden
Milieuschade Downloaden
  • Exclusieve samenwerking met adviseurs
  • Bereikbare 'verzekeraars'
  • Maatwerkoplossingen
  • Gebruiksvriendelijk Noorderlink