Noorderlinge Verzekeraar

Samen de markt benaderen

Persoonlijke contacten en samenwerking met u vinden wij belangrijk. Wij zijn samenwerkingspartners met een gezamenlijke missie: het leveren van toegevoegde waarde aan uw klant. Wij zetten in op betrokkenheid, persoonlijk contact, kwaliteit in dienstverlening en het nakomen van afspraken. Zeker van elkaar!

Voor adviseurs

Partnership met de adviseur is volgens ons dé manier om klanten de beste verzekeringsoplossingen te bieden. De kernwaarden van onze aanpak zijn:

Betrokken
De vertrouwensrelatie tussen de adviseur en Noorderlinge verzekeraars is de basis voor onze aanpak. Wij willen betrokken zijn bij het ondernemerschap van de adviseur en gaan hierover graag met u in gesprek. Voorop staat dat de adviseur de ondernemer is die weet wat zijn klanten willen en dat Noorderlinge verzekeraars hierbij de gewenste ondersteuning biedt.

Persoonlijk
Waarmee wij ons echt onderscheiden van andere aanbieders is dat bij Noorderlinge verzekeraars tijd vrij wordt gemaakt voor persoonlijke gesprekken en advies op maat. Samen met u gaan wij op zoek naar de beste oplossing voor de klant!

Deskundig
Serviceverlening en kwaliteit in dienstverlening staan bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn u graag van dienst met deskundig advies en een correcte schadeafhandeling.

Helder
De lijnen kort houden en niet om de hete brij heen draaien. Afspraak is afspraak. Dát is de manier waarop wij samen een sfeer van vertrouwen creëren waarbij iedereen zich goed voelt. Op deze manier kunnen we samen optrekken in een snel veranderende markt!

Contact
Wilt u meer informatie of bent u geïnteresseerd in een intensieve samenwerking met Noorderlinge verzekeraars? Leest u dan ook het verhaal van onze relatiemanagers Klazina en Ron.  U kunt ook gerust contact met ons opnemen. Klazina of Ron komt graag bij u langs voor een kennismaking of toelichting op onze ambities en werkwijze. Klik hier om een afspraak te maken of bel met Hettie Krekelaar, commercieel medewerker,
via telefoonnummer 088 – 00 77 010.

 

  • Exclusieve samenwerking met adviseurs
  • Bereikbare 'verzekeraars'
  • Maatwerkoplossingen
  • Gebruiksvriendelijk Noorderlink