noorderlinge
Home » Preventie

Preventie

Als u iets gebeurt is het een geruststellende gedachte dat u goed verzekerd bent. Toch is de impact van een schade lang niet altijd op te lossen met een schadeuitkering. Denk bijvoorbeeld eens aan het verlies van persoonlijke herinneringen in de vorm van foto’s of aan bezittingen met een persoonlijke herinnering zoals bijvoorbeeld erfstukken.

Voorkomen van schade is daarom een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. Omdat het voorkomen van schade veel leed kan voorkomen investeren wij hier dan ook in.

Eigen inspecteurs

Noorderlinge verzekeraars heeft eigen inspecteurs in dienst. Stel u heeft een woning met een rieten dak en u wilt dit verzekeren. Als het nodig is, komt er een inspecteur bij u langs om te zien hoe u de risico’s op brand zo veel mogelijk kunt beperken.

Eigen acceptanten

Ook onze acceptanten denken graag mee over oplossingen om schade zo veel mogelijk te voorkomen. Via uw eigen adviseur kunt u altijd om advies vragen en we zullen u dan zo goed mogelijk helpen. U bent dan verzekerd van het advies van een professionele collega.

Daarom kiest u voor Noorderlinge verzekeraars
  • Sinds 1850
  • De onderlinge verzekeraar
  • Brandspecialist
  • 400 adviseurs