Noorderlinge Verzekeraar

Noorderlinge verzekeraars

Noorderlinge verzekeraars is een gespecialiseerde brandverzekeraar. Met de toevoeging verzekeraars benadrukken wij dat verzekeren mensenwerk is. Het zijn de verzekeraars – dus de mensen van Noorderlinge verzekeraars – die er samen met de adviseur voor zorgen dat de klant goed verzekerd is.

Noorderlinge verzekeraars – Zeker van elkaar

Het fundament van Noorderlinge verzekeraars is zeker van elkaar zijn. Elkaar steunen, weten wat je aan elkaar hebt en op elkaar vertrouwen. Dat geldt voor collega’s, adviseurs én klanten. Vanuit die gedachte wil Noorderlinge verzekeraars, samen met de adviseur, zakelijke en particuliere klanten de beste verzekeringsoplossingen bieden.

Naast de brandverzekeringen van Zevenwouden bieden wij schadeverzekeringen aan van andere maatschappijen: ASR, ARAG, DAS, en Europeesche. Hiermee bieden wij een volledig verzekeringspakket aan.

Via ons servicenet Noorderlink is een volledig standaard verzekeringspakket af te sluiten zonder tussenkomst van een acceptant. Hebt u maatwerk nodig? Daarvoor hebben onze medewerkers alle kennis in huis. Samen met u stellen zij een verzekeringspakket samen waarmee uw klant optimaal is verzekerd.

  • Exclusieve samenwerking met adviseurs
  • Bereikbare 'verzekeraars'
  • Maatwerkoplossingen
  • Gebruiksvriendelijk Noorderlink